Resan bortblåst?

Jaha, så hade man blivit på dåligt humör. Jag och Gonz skulle idag ha fixat det allra sista inför resan. Vi stack till researrangören där vi hade förhandsbokat flyget, och snackade lite. Han hade sitt kontor innanför en frisörsalong. Det ingav inte jättemycket tillförlitlighet.
Men snubben verkade trevlig, och vi fick veta hur resan skulle gå till.
   Efter det stack vi till Äventyrsresor - stället som ordnar själva resan. Det var ett stort ställe med rymlig lokal och flashiga affischer. Vi pratade med en kvinna som vi haft kontakt med innan, och hon berättade typ allt som gick att veta. Askalas.
   Med lycka och späning i kroppen tog vi pendeln hem för att betala flyget. Bara för att kolla läget, tog vi en liten google-sökning på researrangören. Det var då vi märkte det...
För det första var de inte registrerade hos kammarkollegiet, alltså det som betyder att de blir återbetalningsskyldiga om de skulle konka eller liknande. "Surt", tänkte vi och surfade vidare.
Vi kikade in på lite olika forum för att se vad folk skrev om vår researrangör. Det visade sig att många hade haft problem, och att de hade fått höjt pris helt oannonserat. Vi hade att göra med en fifflare. (Konstigt nog hade vi inte sett något om det innan. Knorr.)
   Nu är vi bara arga. Det finns inga andra resor till Nepal under de dagarna, och vi vill gärna inte bli blåsta av snorsnubben. Om någon har ett hett tips får ni gärna kontakta oss.



Dagens låt:

Kanye West feat. Chris Martin - Homecoming


- Lite av en bubblare att jag lägger upp en hiphop-artist som dagens låt. Men Chris Martin är ju med, så det gör ju saken lite mer lättförklarad. Låten är väl lite tröttsam, men det är något med den som känns skönt.



Nu ska jag sura lite och glo på Idol.

Tjing tjong, bajskalsong.

// Hans

Kommentarer
Postat av: karldavid

Den va sur men kanske tur...
Hoppas det löser sig!

2007-10-05 @ 20:43:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0