GULD-EXTRA

Bloggen återuppstår för ett enda kort inlägg och av en enda anledning: HV71: s purfärska SM-GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är egentligen bara en sak som denna som kan få mig att hitta tillbaka till blöjbloggen igen.  Ett guld till Arsenal hade förstås också utmynnat i några glädjerader, men bortsett från det och detta finns det nog inget som kan öppna bloggen igen. Möjligen då ett fotbolls-VM-guld till Sverige...

HV vinner SM-guld!!!! Efter två säsonger i rad där man snubblat nära mållinjen. Först en förlust i semin mot Färjestad på ett mardrömssätt där vargarna från Karlstad vände och vann på en femöring (eller något) och sedan en tuff drabbning mot MODO förra året. Då var det surt.

Men i år visade man vilka som är bäst. Seger i serien i stor stil. Slutspelet startade trögt, men när det väl kom till kritan var Smålandsgänget bäst. Trots allt.
4-2 i matcher blev det, och i avgörande ikväll var en doldis, Eric Johansson, som fick avgöra. Värt!!!

ÄNTLIGEN FÅR VI JUBLA IGEN!!!!!!!!!!!!!!

Stefan Liv måste vara en av Elitseriens ballaste spelare. Såhär lät en intervju (ungefär) i Kanal 5 strax efter slutsignalen. (Liv verkar mer eller mindre drog påverkad):

Liv: "Jag är i en konstig dimma just nu. Jag har inga ord, jag är bara dum, det känns som vi ska ut och spela igen"
Reportern: "Ja, du kommer nog att vara i den dimman ett tag till, för ni ska inte spela på ett tag"
Liv: "Ja, fy f*n va gött"


GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0